Overzicht van het aanbod in diverse landen en gebieden

Sinds 2001 bouwen, verkopen, verhuren en beheren we huizen op toplocaties. Onafhankelijk, duidelijk, kwaliteit en zekerheid. Deze vier kernbegrippen omvatten de werkwijze. Aanbodbuitenland biedt een concreet aanbod, echte stenen voor een duidelijke prijs. Geen verrassingen achteraf!

Voor elk land en van ieder verkoop aanbod hebben we een brochure en dossier beschikbaar over de details, bijkomende kosten, plattegronden en kadastrale gegevens.

Een gedeelte van het aanbod vindt u online op deze website, het gehele aanbod is groter en wordt u gratis via de catalogus per post en per e-mail toegezonden.

Spanje en Oostenrijk, zijn de meest populaire landen voor aankoop, verhuur en waarde ontwikkeling.

Voor spreiding van een gezonde vastgoed portefeuille is het ook raadzaam om buiten Europa een appartement of huis aan te kopen. Geschikt voor verhuur en (semi)permanent verblijf. Bijvoorbeeld in de in Florida in de VS.

Kansen in Europa Portugal – Caraibische eilanden – Malta – Frankrijk – Zwitserland –  – Duitsland

Buiten Europa verwijzen we u graag naar de beste mogelijkheden in de:

Verenigde Staten – Turkije – Thailand- –  Canada   – Kaap Verdie

Beheer en verhuur.
Verhuur en rendement

Onze afdeling projectontwikkeling is internationaal actief sinds 2001.
Het team van AanbodBuitenland zoekt grondstukken en onroerend goed met potentie. Nieuwe landen en regio’s waar het rendement uit waardestijging en verhuur goed is.
Masterplanning, ontwikkeling en exploitatie obv 3 hoofd themas.

Wonen aan het water, de golfbaan en skipiste. Ontbreekt er een land in ons aanbodlijstje? We horen graag wat we voor u kunnen betekenen? Voor Aankoop en nieuwbouw kijk ook eens op AanbodBuitenland.nl

vastgoed

Alternatieven zijn er uiteraard te bedenken dit zijn de uitzonderingen op de regel, zoals Disney World en andere thema-parken. Zoals een manege, water ski baan, wijngaard e.a. thema’s rondom eerder ontwikkelde projecten. Wij horen graag uw voorkeur? Een watertoren, vuurtoren, watermolen, wijndomein of anderszins.

Aankoop,verkoop en verhuur in Nederland, Belgie en in het buitenland. Heeft u een huis of appartement en deze moet eerst verkocht worden? Hierbij kunnen we u zeker helpen. Graag informeren we u over de mogelijkheden en speciale verkoopwijze.

Heeft u grond, een interessant project of ideale locatie?
Wenst u een taxatie, waardebepaling, bouwplan, verbouwplan of project-masterplanning?
Bel of mail ons vrijblijvend voor een discrete kennismaking en verkenningsgesprek. Een professioneel team van bedrijfskundigen, ontwikkelaars en verkoopmedewerkers staat tot uw beschikking.

Heeft u zelf een makelaarskantoor, verhuurkantoor en of ziet u mogelijkheden voor samenwerking? Laat het ons weten we zijn altijd op zoek naar professionals en experts.

Onafhankelijk, duidelijk, kwaliteit en zekerheid. Deze vier kernbegrippen omvatten de werkwijze.
Aanbodbuitenland biedt concreet aanbod, echte stenen voor een duidelijke prijs. Geen verrassingen achteraf!
De brochure, prijslijst en informatiemap geeft een goed overzicht van het aanbod en onze werkwijze. Deze informatie verkrijgt u gratis & vrijblijvend.

U vindt bij Aanbodbuitenland actueel aanbod van projecten in Europa en buiten Europa.

Een brochure is op aanvraag verkrijgbaar, bel of mail ons team in Amersfoort, Belgie of ter plaatse in het buitenland voor een afspraak: 0031-628843396

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer

    Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.