Appartement Marbella

Omschrijving

Modern nieuwbouw appartement op de New Golden Mile tussen Estepona en Marbella.

Een ruime open-plan design keuken en leefruimte.

Nieuw kwaliteitsproject ten oosten van Marbella met uniek onbelemmerd uitzicht over de gehele kustlijn, omringd door 230ha Unesco
beschermd natuurgebied. De bouwvergunning is inmiddels verleend, gereed eind 2023.

Er zijn slechts 44 privéwoningen beschikbaar binnen deze ontwikkeling, met appartementen met twee en drie slaapkamers, waaronder 10 penthouses, die elk hun eigen privézwembad hebben. In de aangelegde tuinen is er een prachtig verwarmd zwembad, zonneterras en overdekte buitenkeuken om te dineren met familie en vrienden.
Om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo aangenaam en probleemloos mogelijk is, is er een uitgebreide conciërge-service beschikbaar. Voor het gemak en de veiligheid van de eigenaren zijn er voldoende ondergrondse parkeerplaatsen, privé opslagruimtes en 24-uurs beveiliging met bewaakte patrouilles om gemoedsrust te garanderen.

Twee-slaapkamer appartementen: vanaf €800 per week
Drie-slaapkamer appartementen: vanaf €900 per week
Drie-slaapkamer penthouses met eigen zwembad: vanaf €1.400 per week

Wenst u de brochure van Spanje te ontvangen of een bezichtiging ter plaatse te plannen? Bel of mail ons gerust en vrijblijvend voor een nadere kennismaking en bespreking van de mogelijkheden.

Estepona wordt door Europeanen dan ook het meest ontspannen en innemende vakantie oord van de Costa del Sol genoemd.

Ontwikkelaars bouwen prachtige moderne nieuwbouw projecten. Daarnaast worden er talloze nieuwe restaurants, moderne wijn- en tapas bars en beachclubs geopend. Graag informeren we u over de nieuwbouw en resale aanbiedingen. Heeft u de recente brochure al ontvangen? Deze komt maandelijks uit.

Bel of mail ons voor de Brochure Spanje, een afspraak in Nederland of een bezichtiging ter plaatse.

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer

    Interesse nieuwbouw/bestaande bouw /...

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.