Aanbod te huur

Wilt u een woning huren in het buitenland? Graag informeren we u over het actuele aanbod.

Wonen aan het water, op de piste of aan de golfbaan? Graag horen we wat u zoekt en laten we zien wat wij doen. Een deel van ons aanbod vindt u online terug. Wat wij doen? Aankoop, verkoop, verhuur beheer en bouw-ontwikkeling op toplocaties in Nederland en in het buitenland.

Moderne stijl of klassieke stijl appartementen huizen en villa’s op toplocaties.
Uw voorkeur en woning wens staat bij ons voorop, obv uw voorkeur informeren we u over bestaande bouw, nieuwbouw, grondstukken en te renoveren aanbod. Wat is uw voorkeur? Belt u ons vrijblijvend of we lezen het graag terug via het formulier dat u aantreft op onze site.

Het te koop aanbod vindt u terug op de site www.aanbodbuitenland.nl

Nieuwbouw, bestaande bouw en renovatie projecten geschikt voor permanent verblijf, als deel-exploitatie en geschikt voor verhuur. De nieuwe trend is om te investeren in verouderde huizen op toplocaties. Na aankoop wordt er verbouwd of nieuw gebouwd. Deze lijst van top-locaties sturen we u graag toe op verzoek.

Bel of mail ons voor een overzicht van de mogelijkheden. De catalogus ligt voor u klaar.

    1 reactie

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *